torsdag 20. mai 2010

Kom mai du skjønne milde...


Er det noe vi single hater så er det alle helligdagene i mai måned, alle dagene hvor FAMILIEN skal dra på hytta og KOSE seg sammen, så det blir helt tomt og dødt i bygda og TOMT på puben. Ikke et menneske å se en lørdag kveld :-(

Og den kjipeste dagen av alle er 17.mai! Dagen da man får det gnidd inn at man er singel, når alle andre har 17.maifrokoster med familien, 17.mailunsjer med familien og 17.maimiddager med den jævla familien. For å ikke snakke om toget - toget hvor alle de gifte mannfolka jeg har ligget med i løpet av året ikke kan telles på en hånd! Der går de i takt og spiller stolte familiefedre, triller barnevogn, bærer faner og vifter med flagget sitt. HURRA!

Men jeg klager ikke - jeg skriver bare en ny sang:

Vi ere en nasjon vi med -
vi mange single damer
Vi har ei mann å frydes ved -
men kjenner mannens vaner
Vårt hjerte vet - vårt øye ser
Den stolte far i toget ler
Vår tunge kan en lek blant fler -
og vi har skumle planer

Mer grønt er gresset ingensteds -
enn på den andre siden
Det kan han skrive under på -
den mann jeg har for tiden
Han går så stolt i toget nå
En liten kone har han og'
Som alle andre norske menn -
en stolthet for familjen

1 kommentar:

  1. Av å til virker det som vi er en nasjon vi med single desperate kåte. Som jente blir man nesten omfavnet av impåslitne men. å mangen av de har dame. Det er rart at nasjonen går frem over, når 37 år gamle familie fedre prøver å date 18 år gamle jenter. Etter min mening burde steder som dirty-affairs.net eller tinder vært lagt ned, de ødelegger limen og familiene i samfunnet.

    SvarSlett